CENE PROIZVODA

KOLIČINA CENA
1 KUTIJA 1500 din
2 KUTIJE 2300 din
3 KUTIJE 4200 din
4 KUTIJE 5400 din
5 KUTIJA 6500 din

DISKRETNA DOSTAVA 100 %

Pošiljka je u NEPREPOZNATLJIVOM pakovanju. Samo Vi znate šta je u pošiljci.
Kurir ne zna sadržaj pošiljke.

NARUDŽBINE

Do 17,30 h stižu Vam sledećeg dana , nekom od brzih pošta , osim nedeljom

NARUČUJE SE preko Sajta putem SMS ili pozivom na Tel.

0611 99 11 43

od 08 -23

Na Vaš SMS ili Email dobićete povratnu poruku da je Vaša porudžbina potvrdjena.

KAMAGRA ŠUMEĆE  tablete

su najnoviji preparat za potenciju proizveden u Ajanta farmaciji, čuvenoj indijskoj farmaceutskoj kompaniji. Ovo potpuno prirodno sredstvo namenjeno je osobama muškog pola koje žele da unaprede kvalitet svog seksualnog života, a njegov vrhunski kvalitet garantuje efikasno delovanje u lečenju erektilne disfunkcije. Delovanjem sildenafil citrata, aktivne supstance koju sadrže Kamagra Šumeće tablete, dolazi do pojačanog protoka krvi u muškom polnom organu, tako da penis postaje maksimalno ispunjen krvlju što omogućava snažniju i izraženiju potenciju, poboljšanje erekcije i odlaganje ejakulacije, pa samim tim i seksualni odnos postaje znatno duži.

Kamagra šumeće tablete imaju veoma prijatan voćni ukus, a u odnosu na druge preparate za potenciju ovo sredstvo se odlikuje bržim delovanjem (svega 10 minuta nakon konzumiranja tablete).

Jedna Kamagra šumeća tableta sadrži 100 mg sildenafil citrata, što je i preporučena dnevna doza ovog preparata. Pošto veoma brzo počinje da deluje, šumeću tabletu Kamagre je najbolje koristiti najviše 30 minuta pre seksualnog odnosa. Ovaj preparat je predviđen za peroralnu upotrebu, jednu šumeću tabletu treba rastvoriti u 100 ml vode i popiti na iskap. Kod većine muškaraca dovoljno je i uzimanje jedne polovine tablete. Zavisno od opšteg stanja organizma konzumenta, a pre svega od stanja krvnih sudova polnog organa, kao i u zavisnosti od toga da li je korisnik aktivni pušač, da li redovno konzumira alkoholna pića i kakav način ishrane preferirira, dejstvo Kamagra šumeće tablete obično traje od 4 do 6 sati, a najviše 12 sati.

Sildenafil citrat omogućava snažnu selektivnu inhibiciju cGMP – specifične fosfodiesteraze (PDE 5), koja doprinosi razlaganju cikličnog GMP u corpus cavernusumu muškog polnog organa. Preparat nije direktni relaksant, već podstiče relaksantno delovanje azot monoksida (NO) u kavernoznom telu, tako da je pravilno farmakološko dejstvo Kamagra gela uslovljeno seksualnom stimulacijom. Kada je seksualna stimulacija prisutna, aktivira se NO/cGMP sistem, dolazi do inhibicije PDE 5 od strane sildenafil citrata, što smanjuje razgradnju cGMP-a i dovodi do njegove povećane koncentracije u corpus cavernusumu penisa. Kao aktivni sastojak Kamagra šumećih tableta, sildenafil citrat se vezuje za specifične receptore krvnih sudova penisa i na taj način doprinosi vazodilataciji, tj. blagom širenju krvnih sudova, što opet omogućava da krvni sudovi muškog polnog organa imaju veći dotok krvi. Na taj način erekcija postaje izraženija i dugotrajnija.

VAŽNO!!!! VAŽNO!!!!

HRANA I ALKOHOL PONIŠTAVAJU DEJSTVO  SVIH PREPARATA ZA POTENCIJU

Tolerancija na lek je kod većine korisnika dobra. Ipak, mogući su i blaži oblici nus-pojava u vidu prolazne glavobolje, crvenila, vrtoglavice, privremene zamućenosti vida, dispepsije i rinitisa. Kamagra šumeće tablete su kontraindikovane sa lekovima koji sadrže nitrate. Pre početka konzumiranja ovog preparata bilo bi poželjno da se korisnik posavetuje sa lekarom i obavesti ga o tome koje sve lekove upotrebljava, pre svega ukoliko koristi medicinske preparate za lečenje angine pektoris. Takođe, nije preporučljivo konzumiranje veće količine alkohola neposredno pre upotrebe Kamagra šumećih tableta, pošto alkohol privremeno smanjuje erektivne sposobnosti. Kod osoba pod dejstvom Kamagre može doći do smanjenja sposobnosti upravljanja vozilima, rukovanja mašinama i obavljanja poslova na visini.

Kamagra šumeće tablete čuvaju se na temperaturi do 30 C u originalnoj kutiji na suvom i tamnom mestu koje nije dostupno deci.

Rok upotrebe

Šumeće Kamagre je 3 godina od datuma koji je utisnut na pakovanju, nakon čijeg isteka tablete treba uništiti.

Politika sajta kamagrazapotenciju.com je da kvalitetom i tačnođću steknemo poverenje korisnika. A potom da se borimo da ga sačuvamo.

PRODAJA-DOSTAVA-KAMAGRA-ŠUMEĆIH-TABLETA 

Sve proizvode šaljemo u najbržem mogućem roku  na adresu koju nam date,  a pritom Vam garantujemo potpunu diskreciju.

Ulažemo veliki trud da samo Vi znate sta je u naručenoj pošiljci.  

Proizvodi se pakuju u neutralne, potpuno diskretne pakete, bez ikakve mogućnosti da se otkrije sadržaj tih pakovanja.

Ni kurir ne zna šta je u vašoj pošiljci.

Cene preparata su ubedljivo najpovoljnije, u šta se lako možete uveriti, a za kupovinu veće količine proizvoda obezbeđeni su dodatni popusti.

U svakoj pošiljci samo na našem sajtu  POKLON IZNENAĐENJE  

Popunite kontakt formu tako što unesete ime PROIZVODA i KOLIČINU   potom unesite  svoje IME i PREZIME  ULICU i BR  MESTO,  potem Vaš EMAIL i što je najvažnije   TELEFON NA KOJI STE DOSTUPNI  jer bez njeg nije moguce dostaviti poručenu robu. Ili skratite proceduru tako što nas jednostavno pozovete telefonom  i gotova stvar.

Kupite vrhunske preparate za potenciju i ulepšajte sebi život! Postanite seksualno aktivniji i uživajte u vrhunskom seksu, samo uz vrhunske kamagra preparate!

Potpuno novi preparat za potenciju u našoj širokoj ponudi, šumeće tablete Kamagra. Svi koji žele unapređenje svog seksualnog života, pojačanu potenciju i duže seksualne odnose sa svojim partnerom treba samo da popune porudžbenicuili da nas kontaktiraju poutem telefona +381 6 11 99 11 43.

Jedna kutija sadrži 7 šumećih tableta. Cena jednog pakovanja iznosi 1.100 dinara, pri naručivanju 5 ili više kutija cena po kutiji je 800 dinara, dok je kod naručivanja 10 pakovanja cena jedne kutije samo 750 dinara.