CENE PROIZVODA

KOLIČINA CENA
1 KUTIJA 1500 din
2 KUTIJE 2900 din
3 KUTIJE 4200 din
4 KUTIJE 5500 din
5 KUTIJA 6500 din

DISKRETNA DOSTAVA 100 %

Pošiljka je u NEPREPOZNATLJIVOM pakovanju. Samo Vi znate šta je u pošiljci.
Kurir ne zna sadržaj pošiljke.

NARUDŽBINE

Do 12,30 h stižu Vam sledećeg dana , nekom od brzih pošta , osim nedeljom

NARUČUJE SE preko Sajta putem SMS ili pozivom na Tel.

0611 99 11 43

Na Vaš SMS ili Email dobićete povratnu poruku da je Vaša porudžbina potvrdjena.

CRNA UDOVICA-KAPI ZA ŽENE

je afrodizijak u tečnom stanju namenjen ženama. To su bezbojne kapi za žene koje nemaju nikakav miris i ukus, a što je najvažnije potpuno su bezbedne za upotrebu, tj. nemaju štetna dejstva na organizam. Smatra se da je crna udovicatrenutno najbolji ženski seksualni stimulator.

Dugogodišnja ispitivanja i rad stručnjaka doveli su do stvaranja potpuno prirodnog preparata visoke efikasnosti, čiji aktivni prirodni sastojci (ginko biloba, ženšen, maka ekstrakt itd.) deluju tako što povećavaju nivo estrogena (ženskih hormona) u organizmu.

Ti hormoni dovode do jačanja seksulanog nagona kod žene, vagina postaje vlažnija, a kontrakcije vaginalnih mišića snažnije, pri čemu žena oseća blagi, prijatan svrab u vagini i dobija izuzetno veliku, neodoljivu želju za seksom. Ova jedinstvena formula omogućava neopisivo seksualano zadovoljstvo i povećanu izdržljivost kod žene tokom seksulanog odnosa.

Zahvaljujući konzumiranju Black widow preparata za žene, seksualno uzbuđenje kod žena dostiže krajnje granice, što ženama omogućava vrhunski užitak u seksu.

Black widow kapi za žene

su ispitane od strane Svetske zdravstvene organizacije (SZO), na čiju preporuku je Crna udovica stavljena na listu preparata za žene, koji se koriste pri lečenju poremećaja erotskog nagona kod osoba ženskog pola.

Black widow kapi za žene

su preparat čija je formula bazirana na prirodnim sastojcima. Kapi sadrže: Epidemium biljnih ekstrakata, ekstrakt korena ženšena, ekstrakt lista ginko bilobe, Maka ekstrakt, Panakoside, Ksilitol, kao i vitamine E i B6.

Kapi za žene Black widow

se upotrebljava oralnim putem, samostalnim direktnim oralnim unošenjem u organizam, ili dodavanjem u piće ili hranu. Kapi se mogu nesmetano pomešati sa svim vrstama pića, bez obzira da li je reč o bezalkoholnom ili piću koje u svom sastavu sadrži alkohol, kao i sa svim vrstama hrane.

Dostupno je pakovanje u bočici od 5 ml, što je dovoljno za dve doze. Dakle, 2,5 ml (polovinu od ukupnog sadržaja bočice) tečnosti pomešati sa vodom, kafom, sokom, čajem, sa nekim drugim bezalkoholnim ili bilo kojim alkoholnim pićem, ili pak dodati bilo kojoj vrsti hrane. Najbolje je konzumirati ih oko pola sata pre seksulanih aktivnosti.

Crna udovica svoje najbolje efekte daje 20 do 30 minuta nakon unošenja u organizam, a njeno maksimalno dejstvo je oko 12 sati. Preporučuje se uzimanje samo jedne doze od 2,5 ml kapi u toku dana, a konzumiranje količine veće od 2,5 ml dnevno se ne savetuje.

Kod žena koje su konzumirale kapi Crnu udovicu nisu primećene nikakve nus-pojave i neželjeni efekti. Preparat nesmetano mogu konzumirati i žene sa srčanim smetnjama, sa povišenim krvnim pritiskom, ili nekim drugim zdravstvenim problemom. Isto tako, upotreba Crne udovice ne utiče na vid i na motoričke funkcije, pa nakon konzumiranja preparata slobodno možete upravljati motornim vozilom. Međutim, ženama koje su sklone nekoj vrsti alergije preporučuje se oprez pri upotrebi ovih kapi.

Black widow kapi

treba da koriste isključivo osobe ženskog pola i to samo one starije od 18 godina. Osobama muškog pola, kao i trudnicama i dojiljama najstrožije je zabranjena upotreba preparata Crna udovica.

Kapi Crna udovica

čuvaju se na sobnoj temperaturi u originalnom pakovanju, na suvom mestu koje nije izloženo svetlosti i koje je nedostupno deci. Tečnost Black widow je potrebno upotrebiti pre isteka datuma koji je obeležen na njegovom pakovanju.

DOSTAVA  

Sve proizvode šaljemo u najbržem mogućem roku  na adresu koju nam date,  a pritom Vam garantujemo potpunu diskreciju.

Ulažemo veliki trud da samo Vi znate sta je u naručenoj pošiljci.  

Proizvodi se pakuju u neutralne, potpuno diskretne pakete, bez ikakve mogućnosti da se otkrije sadržaj tih pakovanja.

Ni kurir ne zna šta je u vašoj pošiljci.

Cene preparata su ubedljivo najpovoljnije, u šta se lako možete uveriti, a za kupovinu veće količine proizvoda obezbeđeni su dodatni popusti.

U svakoj pošiljci samo na našem sajtu  POKLON IZNENAĐENJE  

Popunite kontakt formu tako što unesete ime PROIZVODA i KOLIČINU   potom unesite  svoje IME i PREZIME  ULICU i BR  MESTO,  potem Vaš EMAIL i što je najvažnije   TELEFON NA KOJI STE DOSTUPNI  jer bez njega nije moguce dostaviti poručenu robu. Ili skratite proceduru tako što nas jednostavno pozovete telefonom  i gotova stvar.

Kupite vrhunske preparate za potenciju i ulepšajte sebi život! Postanite seksualno aktivniji i uživajte u vrhunskom seksu, samo uz vrhunske kamagra preparate!

Proizvod Black widow poseduje sertifikate koji se nalaze u samom pakovanju. Za kupivinu više komada kupci dobijaju specijalne popuste.