CENE PROIZVODA

KOLIČINA CENA
1 KUTIJA 800 din
2 KUTIJE 1500 din
3 KUTIJE 2100 din
4 KUTIJE 2600 din
5 KUTIJA 3000 din

DISKRETNA DOSTAVA 100 %

Pošiljka je u NEPREPOZNATLJIVOM pakovanju. Samo Vi znate šta je u pošiljci.
Kurir ne zna sadržaj pošiljke.

NARUDŽBINE

Do 17,30 h stižu Vam sledećeg dana , nekom od brzih pošta , osim nedeljom

NARUČUJE SE preko Sajta putem SMS ili pozivom na Tel.

0611 99 11 43

od 08 -23

Na Vaš SMS ili Email dobićete povratnu poruku da je Vaša porudžbina potvrdjena.

KAMAGRA GOLD 100 mg

tablete za muškarce koji svoj seksualni život žele da podignu na najviši nivo! Ono što ste od uvek tražili od sada u ponudi i na sajtu kamagrazapotenciju.com.

Preparat za potenciju  Kamagra 100 mg sildenafil citrat ili Kamagra gold, kako se još naziva ovo fantastični preparat za potenciju, svojim visoko efikasnim i višestranim dejstvom iznenadiće čak i one najzahtevnije muškarce. Kamagra gold tablete za potenciju postižu neverovatne efekte u otklanjanju simptoma erektilne disfunkcije, izuzetno blagotvorno utiču na erekciju i potenciju i produžavaju trajanje seksualnog odnosa.

Jedna film tableta Kamagra golda preparata za potenciju sadrži 100 mg sildenafil citrata i više pomoćnih komponenti – mikrokristalnu celulozu, magnezijum stearat itd.

Kao aktivna supstanca ovog preparata, sildenafil citrat je jak selektivni inhibitor cGMP specifične fosfodiesteraze (PDE 5) koja doprinosi razlaganju cikličnog GMP-a u corpus cavernusumu penisa.

KAMAGRA 100 mg

ne deluju kao direktni relaksant, već podstiču relaksaciona svojstva azot monoksida (NO) u kavernoznom telu. Prilikom seksualne stimulacije aktivira se sistem NO/cGMP, što dovodi do inhibicije PDE 5 od strane sildenafila, čime dolazi do manje razgradnje cGMP, tako da se povećava njegova koncentracija u corpus cavernusumu muškog polnog organa.

Drugim rečima, da bi lek imao farmakološko dejstvo, neophodna je seksualna stimulacija. Tako su korisnici sasvim zaštićeni od neprijatnih situacija, obzirom da neće doći do erekcije u neželjenom trenutku i na nezgodnom mestu.

Dakle, Kamagra gold tablete deluju tako što pospešuju doticanje krvi u Vaš polni organ, što doprinosi pojačanom protoku krvi kroz krvne sudove Vašeg penisa. Ovakav efekat se postiže zahvaljujući sildenafil citratu, koji vezivanjem za specifične receptore krvnih sudova penisa uzrokuje blago širenje tih krvnih sudova, odnosno njihovu vazodilataciju, koja dalje omogućava veći dotok krvi u muški polni organ.

VAŽNO!!!! VAŽNO!!!!

HRANA I ALKOHOL PONIŠTAVAJU DEJSTVO  SVIH PREPARATA ZA POTENCIJU

KAMAGRA 100 mg tablete

sildenafil citrat preparat koristi se tako što se jedna tableta (100 mg) proguta sa malom količinom bilo koje tečnosti, sa vodom, sokom ili pak sa nekim bezalkoholnim pićem. Tabletu treba uzeti 30 do 60 minuta pre seksualnih aktivnosti.

Preporučena dnevna doza je jedna tableta Kamagra gold preparata za potenciju. Bez obzira na to što je slobodna koncentracija sildenafil citrata u plazmi odraslih osoba veća i do 40% u odnosu na njegovu koncetraciju u organizmu zdravih i mladih osoba, incidenca neželjenih efekata koje izaziva ovaj preparat nije povećana.

Organizam korisnika dobro podnosi ovaj preparat. Neželjene reakcije, ukoliko uopšte dođe do njih, su uglavnom blage, a ređe umerene, i prolaznog su karaktera. Njihova učestalost raste sa povećanjem doze leka. Najčešće nus-pojave ispoljavaju se kroz prolaznu glavobolju, crvenilo, vrtoglavicu, zamućenje vida, dispepsiju i rinitis.

KONTRAINDIKACIJE 

dolaze istovremenom primenom Kamagra Gold tableta i lekova na bazi nitrata. Ukoliko koristite medicinske preparate u tretmanu lečenja angine pektoris, čiju osnovu uglavnom čine nitrati, obavezno se posavetujte sa Vašim lekarom, a osim toga, lekara svakako obavestite i o svim drugim lekovima koje upotrebljavate.

Tabletu nikako nemojte žvakati, već je progutajte celu sa veoma malom količinom vode ili neke druge tečnosti. Nemojte uzimati više od jedne tablete dnevno. Uslov da ovaj preparat izazove erekciju je seksualna stimulacija konzumenta, pa sve dok nema seksualnog nadražaja, Kamagra 100 mg neće početi da deluje.

DEJSTVO

Kamagra tableta brzo, obično 30 do 60 minuta posle konzumiranja, nakon obilnog obroka potreban je duži vremenski period kako bi preparat počeo da deluje. Pošto može doći do vrtoglavice i zamućenosti vida, Kamagra Gold tablete mogu uzrokovati smanjenu sposobnost upravljanja motornim vozilima, rukovanja mašinama, kao i rada na visini.

Gold Kamagra 100 mg tablete se čuvaju u originalnoj kutiji, na temperaturi do 30 C, na mestu zaštićenom od vlage i svetlosti koje nije dostupno deci. Rok upotrebe utisnut je na originalnom pakovanju preparata.

Priuštite sebi nezaboravne trenutke, uživajte  sexu, upotrebite Kamagra 100 mg sildenafil citrat tablete. Preko našeg sajta kamagrazapotenciju.com možete kupiti ovaj preparat po izuzetno povoljnoj ceni.

Kupite Kamagra gold tablete popunjavanjem porudžbenice ili preko +381 6 11 99 11 43.

Politika sajta kamagrazapotenciju.com je da kvalitetom i tačnošću steknemo Vaše poverenje. A potom da se borimo da ga sačuvamo.

CENA-PRODAJA-DOSTAVA KAMAGRA GOLD 100 mg

Sve proizvode šaljemo u najbržem mogućem roku  na adresu koju nam date,  a pritom Vam garantujemo potpunu diskreciju.

Ulažemo veliki trud da samo Vi znate sta je u naručenoj pošiljci.  

Proizvodi se pakuju u neutralne, potpuno diskretne pakete, bez ikakve mogućnosti da se otkrije sadržaj tih pakovanja.

Ni kurir ne zna šta je u vašoj pošiljci.

Cene preparata su ubedljivo najpovoljnije, u šta se lako možete uveriti, a za kupovinu veće količine proizvoda obezbeđeni su dodatni popusti.

U svakoj pošiljci samo na našem sajtu  POKLON IZNENAĐENJE  

Popunite kontakt formu tako što unesete ime PROIZVODA i KOLIČINU   potom unesite  svoje IME i PREZIME  ULICU i BR  MESTO,  potem Vaš EMAIL i što je najvažnije   TELEFON NA KOJI STE DOSTUPNI  jer bez njeg nije moguce dostaviti poručenu robu. Ili skratite proceduru tako što nas jednostavno pozovete telefonom  i gotova stvar.

Kupite vrhunske preparate za potenciju i ulepšajte sebi život! Postanite seksualno aktivniji i uživajte u vrhunskom seksu, samo uz vrhunske kamagra preparate!

Potpuno je nebitno da li živite u Subotici, Novom Sadu, Beogradu, Kragujevcu, Nišu ili u bilo kom drugom gradu ili manjem mestu, distribucija naših proizvoda je moguća ne teritoriji cele Srbije.

Svi naši preparati poseduju sertifikate koji garantuju kvalitet i originalnost proizvoda, a njihove cene su najpovoljnije na tržištu. U jednom pakovanju Kamagra sildenafil citrat preparata nalaze se četiri tablete.

Kamagra Gold samo 520 din. Ovo izvanrednog preparat za za potenciju možete kupiti po ceni od 800 dinara, cena za 5 kutija je 3000 dinara, dok 10 kutija možete kupiti za samo 5200 dinara.