CENE PROIZVODA

KOLIČINA CENA
1 KUTIJA 1000 Din
2 KUTIJE 1900 din
3 KUTIJE 2800 din
4 KUTIJE 3600 din
5 KUTIJA 4200 din

DISKRETNA DOSTAVA 100 %

Pošiljka je u NEPREPOZNATLJIVOM pakovanju. Samo Vi znate šta je u pošiljci.
Kurir ne zna sadržaj pošiljke.

NARUDŽBINE

Do 14,30 h stižu Vam sledećeg dana , nekom od brzih pošta , osim subotom i nedeljom.

NARUČUJE SE preko Sajta putem SMS ili pozivom na Tel.

0627968222

od 08 -23

Na Vaš SMS ili Email dobićete povratnu poruku da je Vaša porudžbina potvrdjena.

KAMAGRA GEL  

Kamagra Gel (oral jelly) je još jedan fantastičan proizvod u našoj širokoj ponudi preparata za potenciju. Ovaj afrodizijak deluje brzo i efikasno, smanjuje simptome erektilne disfunkcije, pojačava i produžava erekciju, uspostavlja stabilnu i uravnoteženu potenciju. Kada se pojavila Viagra, kao prvi preparat proizveden na bazi sildenafil citrata, izazvala je pravi bum na tržištu, a pojavom Kamagra gela, takođe baziranog na sildenafil citratu, došlo je do prave pomame za ovim izvanrednim preparatom. Za naše kupce mi smo obezbedili ovaj gel kamagre po najpovoljnijoj ceni, zapakovan u originalno pakovanje sa hologramom, u kome se nalazi 7 kesica različitih voćnih ukusa.

KAMAGRA GEL – PREPARAT ZA POTENCIJU

ima mnoge prednosti u odnosu na druga sredstva za potenciju – lakši je za upotrebu, procenat iskorišćenja aktivne supstance je znatno veći, delovanje gela je brže, mogu ga nesmetano koristiti i sasvim zdrave osobe muškog pola koje nemaju nikakve probleme sa potencijom, ali žele još više da poboljšaju svoj seksualni život.

SASTAV KAMAGRA GELA

je sildenafil citrat. U jednoj kesici preparata sadržano je 100 mg sildenafila u obliku citrata, kao i više pomoćnih supstanci, poput mikrokristalne celuloze, magnezijum stearata itd. Sildenafil omogućava snažnu selektivnu inhibiciju cGMP – specifične fosfodiesteraze (PDE 5), koja doprinosi razlaganju cikličnog GMP u corpus cavernusumu muškog polnog organa.

Preparat nije direktni relaksant, već podstiče relaksantno delovanje azot monoksida (NO) u kavernoznom telu, tako da je pravilno farmakološko dejstvo Kamagra gela uslovljeno seksualnom stimulacijom. Kao aktivni sastojak Kamagra gela, Sildenafil citrat se vezuje za specifične receptore krvnih sudova penisa i na taj način doprinosi vazodilataciji, tj. blagom širenju krvnih sudova, što opet omogućava da krvni sudovi muškog polnog organa imaju veći dotok krvi. Sve ovo dovodi do poboljšanja potencije, erekcija postaje snažnija i dugotrajnija, uz duži orgazam i obilnije izlučivanje sperme (ejakulaciju).

DEJSTVO KAMAGRA GELA

kao preparata za potenciju počinje već nepunih pola sata nakon konzumiranja. U zavisnosti od opšteg stanja organizma konzumenta (stanje krvnih sudova polnog organa, pušenje, unošenje alkohola u organizam, ishrana), dejstvo Kamagra gela traje od 4 do 8 sati nakon upotrebe. Sve dok je osoba muškog pola pod dejstvom preparata, potencija i erekcija su jako izražene, tako da je seksualna moć muškarca na izuzetno visokom nivou.

Pored toga, obzirom da je nepohodna seksualna stimulacija kako bi se aktiviralo dejstvo preparata, konzument je zaštićen od neželjene erekcije, čime je 100% izbegnuto upadanje korisnika u neprijatne situacije.

KAMAGRA GEL 

je najbolje uzeti  20 do 60 minuta pre  seksualnih aktivnosti, perolralno ( na usta), sisanjem sadržaja kesice. Savetuje se konzumiranje preparata pre jela, na prazan stomak,  sa veoma malom količinom vode, a najbolje na suvo, bez korišćenja tečnosti. Nije dobro konzumiranje alkoholnih pića, kao ni obimnih kaloričnih obroka neposredno pre ili posle konzumacije Kamagra gela.

Maksimalna preporučena dnevna doza Kamagra Gela je 100 mg (1 kesica) preparata, više ne treba uzimati pre svega zbog nus-pojava koje se mogu javiti prilikom konzumiranja većih doza preparata.

Ako ste u dobroj kondiciji preporučujemo da probate i sa pola kesice.

VAŽNO JE DA ZNATE DA

HRANA I ALKOHOL PONIŠTAVAJU DEJSTVO  SVIH PREPARATA ZA POTENCIJU  

Tolerancija organizma na ovaj lek je veoma dobra. Neželjeni efekti se najčešće javljaju kod prekomernih doza, dok su kod preporučene doze oni veoma retki, a ukoliko i dođe do njih trenutnog su karaktera.

U blagom ili umerenom obliku može doći do pojave prolazne glavobolje, crvenila, vrtoglavice, zamućenja vida, dispepsije i rinitisa. Bez obzira što je sildenafil citrat blagi vazodilatator on ne utiče na promenu srčane frekvencije. Zbog moguće vrtoglavice ili zamućenja vida, Kamagra gel može prouzrokovati smanjenje sposobnosti upravljanja motornim vozilima, rukovanja mašinama ili obavljanja visinskih poslova.

Preparat je potrebno čuvati u originalnom pakovanju, na suvom i tamnom mestu van domašaja dece, a nakon isteka roka označenog na pakovanju preparat obavezno baciti.

CENA KAMAGRE

Je najpovoljnija u odnosu na kvalitet/količina/cena, upravo za Kamagra gel kad su  preparati za potenciju u pitanju.

Pa je to i glavni razlog što je Kamagra gel najprodavaniji proizvod za potenciju.

NA NAŠEM SAJTU

možete kupiti Kamagra gel po najpovoljnijoj ceni na tržištu. Vaše je samo da popunite porudžbenicu ili naručite proizvod putem SMS ili POZIVOM      +381 621968222, a mi ćemo  Vam  ga diskretno dostaviti na bilo koju  adresu koju nam date.

PRODAJA  KAMAGRE  

Sve proizvode kupljene na našem sajtu, šaljemo u najbržem mogućem roku  na adresu koju nam date,  a pritom Vam garantujemo potpunu diskreciju. Imajte u vidu da prodajemo isključivo originalne Kamagra proizvode. Trudimo se da nas naši kupci prepoznaju po kvalitetu i tačnosti i da svaki naš kupac može da bude siguran da za svoj novac dobija ono što želi.

Ulažemo veliki trud da samo Vi znate sta je u naručenoj pošiljci.  

Proizvodi se pakuju u neutralne, potpuno diskretne pakete, bez ikakve mogućnosti da se otkrije sadržaj tih pakovanja.

Ni kurir ne zna šta je u vašoj pošiljci.

Cene Kamagra preparata za potenciju su ubedljivo najpovoljnije, u šta se lako možete uveriti, a za kupovinu veće količine proizvoda obezbeđeni su dodatni popusti.

Popunite kontakt formu tako što unesete ime PROIZVODA i KOLIČINU   potom unesite  svoje IME i PREZIME  ULICU i BR  MESTO,  potem Vaš EMAIL i što je najvažnije   TELEFON NA KOJI STE DOSTUPNI  jer bez njega nije moguce dostaviti poručenu robu. Ili skratite proceduru tako što nas jednostavno pozovete telefonom  i gotova stvar.

Kupite vrhunske preparate za potenciju i ulepšajte sebi život! Postanite seksualno aktivniji i uživajte u vrhunskom seksu, samo uz vrhunske kamagra preparate!

Jedno pakovanje sadrži 7 kesica. Cena jedne kutije je 1.000 dinara, ako naručite 5 ili više kutija cena pakovanja je 840 dinara, dok je za kupovinu 10 ili više kutija potrebno izdvojiti samo 750 dinara za jedno pakovanje.