Kamagra Bombone

CENE PROIZVODA

KOLIČINA CENA
1 KUTIJA 900 din
2 KUTIJE 1700 din
3 KUTIJE 2400 din
4 KUTIJE 3000 din
5 KUTIJA 3500 din

DISKRETNA DOSTAVA 100 %

Pošiljka je u NEPREPOZNATLJIVOM pakovanju. Samo Vi znate šta je u pošiljci.
Kurir ne zna sadržaj pošiljke.

NARUDŽBINE

Do 17,30 h stižu Vam sledećeg dana , nekom od brzih pošta , osim nedeljom

NARUČUJE SE preko Sajta putem SMS ili pozivom na Tel.

0611 99 11 43

od 08 -23

Na Vaš SMS ili Email dobićete povratnu poruku da je Vaša porudžbina potvrdjena.

KAMAGRA BOMBONE tablete. 

Je preparat za potenciju čija je osnovna namena eliminisanje problema prouzrokovanih erektilnom disfunkcijom. Ovo sredstvo gotovo momentalno počinje da deluje, tako što pojačava seksualnu stimulaciju kod osoba muškog pola i omogućava da potencija i erekcija budu na najvišem nivou tokom celog seksualnog čina. Takođe, konzumiranje Kamagrabombona sprečava prevremenu ejakulaciju, tako da se trajanje seksualnog odnosa povećava.

Ovaj preparat u vidu Kamagra bombona u stvari predstavlja poboljšanu varijantu Kamagre u gelu, stimulativnog sredstva koje je u rekordnom roku zavladalo najpre svetskim, a potom i našim tržištem.

SASTAV KAMAGRA BOMBONA TABLETE

Kamagra bombona

je sildenafil u obliku citrata. Jedna tableta se sastoji od 100 mg sildenafila i od pomoćnih supstanci (mikrokristalne celuloze, magnezijum stearata itd.). Aktivna supstanca sildenafil je jak selektivni inhibitor cGMP – specifične fosfodiesteraze (PDE 5) koja doprinosi razlaganju cikličnog GMP u corpus cavernusumu penisa.

Kamagra bombone ne deluju kao direktni relaksant, već podstiču relaksaciona svojstva azot monoksida (NO) u kavernoznom telu. Kod seksualne stimulacije aktivira se sistem NO/cGMP, što dovodi do inhibicije PDE 5 od strane sildenafila, što dalje utiče na manju razgradnju cGMP, tako da se povećava njegova koncentracija u corpus cavernusumu muškog polnog organa.

Dakle, da bi lek imao farmakološko dejstvo, neophodna je seksualna stimulacija. To i jeste najveća prednost Kamagre u odnosu na druge preparate sa istom namenom. Na ovaj način korisnici su zaštićeni od eventualnih neprijatnih situacija koje mogu nastati u slučaju erekcije u nezgodno vreme i na nezgodnom mestu, što se često dešava kod upotrebe drugih stimulativnih preparata.

Dnevno se preporučuje jedna Kamagra bombona 100 mg, što je i maksimalna doza u toku jednog dana, a savetovana doza je i sasvim dovoljna i uopšte nema potrebe za konzumiranjem večih doza.

Još jedna prednost Kamagra bombona je to što ih mogu upotrebljavati i potpuno zdravi muškarci koji imaju sasvim normalnu potenciju, ali ipak žele da povećaju kvalitet svog seksualnog života.

Bez obzira na to što je kod starijih osoba muškog pola koncentracija preparata u plazmi veća i do 40 % u odnosu na njegovu koncentraciju kod mladih i zdravih muškaraca, do sada nisu zabeleženi neželjeni efekti.

Kamagra bombone mogu se upotrebljavati bez lekarskog recepta. U veoma retkim slučajevima može doći do blage glavobolje, crvenila, vrtoglavice, dispepsije i rinitisa, ali su to sve trenutni i gotovo neosetni efekti koji se obično javljaju kod uzimanja više od 200 mg Kamagre, dakle u slučaju konzumiranja više od duple preporučne dnevne doze.

VAŽNO !!!!   VAŽNO !!!! 

HRANA I ALKOHOL PONIŠTAVAJU DEJSTVO SVIH PREPARATA ZA POTENCIJU

UPOTREBA I DEJSTVO KAMAGRA 

ovog preparata je veoma jednostavna – bombone se žvaću i rastapaju ispod jezika, dakle ne gutaju se cele. Na ovaj način omogućava se brža i efikasnija apsorpcija, odnosno brže delovanje leka i daleko bolji učinak. Pored toga, lek ne ulazi direktno i momentalno u želudac, što još više utiče na eliminisanje eventualnih nus-pojava.

Preparat služi sa sisanje, naravno bez upotrebe vode, zbog čega i nosi naziv Kamagra bombone, a bombone imaju veoma prijatan, voćni ukus. Najbolje ih je konzumirati 30 minuta pre seksualnih aktivnosti, s tim da dejstvo, u zavisnosti od organizma, može trajati i do 36 sati.

Preparat je najbolje koristiti na prazan stomak, pošto posle obilnijeg unošenja hrane u organizam njegova apsorpcija biva sporija, zbog čega dolazi do odloženog delovanja.

ČUVANJE 

Kamagra bombone treba čuvati u originalnom pakovanju, na temperaturi manjoj od 30, na suvom i tamnom mestu, koje je nedostupno deci. Proizvod ne koristiti nakon isteka datuma označenog na njegovom pakovanju. Ovaj preparat nije preporučljiv srčanim bolesnicima.

CENA-DOSTAVA  

Sve proizvode šaljemo u najbržem mogućem roku  na adresu koju nam date,  a pritom Vam garantujemo potpunu diskreciju.

Ulažemo veliki trud da samo Vi znate sta je u naručenoj pošiljci.  

Proizvodi se pakuju u neutralne, potpuno diskretne pakete, bez ikakve mogućnosti da se otkrije sadržaj tih pakovanja.

Ni kurir ne zna šta je u vašoj pošiljci.

Cene preparata su ubedljivo najpovoljnije, u šta se lako možete uveriti, a za kupovinu veće količine proizvoda obezbeđeni su dodatni popusti.

U svakoj pošiljci samo na našem sajtu  POKLON IZNENAĐENJE  

Popunite kontakt formu tako što unesete ime PROIZVODA i KOLIČINU   potom unesite  svoje IME i PREZIME  ULICU i BR  MESTO,  potem Vaš EMAIL i što je najvažnije   TELEFON NA KOJI STE DOSTUPNI  jer bez njeg nije moguce dostaviti poručenu robu. Ili skratite proceduru tako što nas jednostavno pozovete telefonom  i gotova stvar.

Kupite vrhunske preparate za potenciju i ulepšajte sebi život! Postanite seksualno aktivniji i uživajte u vrhunskom seksu, samo uz vrhunske kamagra preparate!

Naručite preparat jednostavnim popunjavanjem kontakt formulara ili pozivom na broj telefona +381 6 11 99 11 43. Jedna kutija sadrži 4 bombone.